Fotograaf Mechiel

Hallo! Mijn naam is Mechiel van den Berge en ik een fotograaf uit Hilversum, de persoon achter MJB Photography. In het dagelijks leven doe ik heel ander creatief werk, maar in mijn eigen tijd ben ik fotograaf. Het is een ware passie die zich over de jaren heen heeft ontwikkeld tot iets waar ik vrijwel dagelijks mee bezig ben. Zoals je in mijn portfolio kunt zien, doe ik veel verschillende fotografie. De focus van mijn werk ligt op auto fotografie en boudoir fotografie, maar ik hou er ook van om bijvoorbeeld in mijn vrije tijd de natuur in te gaan en wilde dieren te fotograferen!

Empowering others

Een vorm van creatieve uiting die mij altijd heeft geïnteresseerd is boudoir fotografie en nude-art. Juist omdat het menselijk lichaam in ieder vorm prachtig kan zijn en het een heel nauwe samenwerking is tussen de fotograaf en het model. Daarnaast is het een heel dankbaar iets om mensen te kunnen helpen hun waarde in te zien en ervoor te zorgen dat het beeld wat zij van zichzelf hebben in positieve zin veranderd.

Dat laatste is iets wat ik vaak hoor van mijn klanten, wat mij echt een boost geeft om mijn werk te blijven verbeteren. En om daar nog beter in te zijn, ga ik ook zelf af en toe vóór de camera in plaats van erachter. Hierdoor kan ik zelf ervaren hoe het is om je kwetsbaar op te stellen, hoe het is om te moeten poseren en hoe het is om samen te werken met een fotograaf. Door deze ervaringen kan ik me beter inleven in mijn klanten, en ze beter helpen om tot het beste resultaat te komen tijdens de boudoir fotoshoot.

Capture Cars

Mijn andere fotografie passie is auto fotografie. Als auto fotograaf leg ik de elegantie en kracht van auto’s vast op een manier die bij iedere auto een uniek resultaat oplevert. In mijn auto fotografie vind ik het perfecte licht, kies de juiste hoek en heb een oog voor detail.

Of het nu gaat om klassieke auto’s, moderne supercars of unieke custom modellen, ik benadruk hun unieke karakter en stijl. Mijn professionele auto fotografie is ideaal voor promotie en marketing maar ook voor liefhebbers die graag hun pareltje willen vereeuwigen. Met mijn creativiteit en expertise transformeer ik voertuigen tot visuele kunstwerken.

Wil je meer van mijn portfolio zien? Kijk dan hier.

Fotograaf uit Hilversum

Mocht je vragen hebben over hoe ik tewerk ga, wat de mogelijkheden zijn of hoe een boudoir fotoshoot in zijn werk gaat? Dan kun je altijd contact met mij opnemen via mijn contact formulier of een bericht op mijn instagram! Daarnaast heb ik ook wat veelgestelde vragen opgesteld waar je wellicht al het antwoord kunt vinden wat je zoekt!